diumenge, 7 de juny del 2015

QUE HE APRÈS AL CICLE SUPERIOR D’EDUCACIÓ INFANTIL?


Al cicle formatiu de grau superior d’Educació Infantil, he de dir que he après moltes coses, però una d’elles és ser capaç de planificar, desenvolupar i avaluar activitats educatives per a infants de 0 a 6 anys,a treballar correctament les diferents expressions com són, expressió verbal, gestual, musical, logicomatemàtic i activitats TAC.
També a tenir molta creativitat alhora de realitzar activitats, sobretot amb molta motivació, ja que, per a ser una bon educador infantil crec que es la base  per a despertar la curiositat del nen o nena, i que l’infant tingui un correcte desenvolupament integral.
M’agradaria d’estacar que durant les pràctiques que realitzem a les llars infantils o als col·legis, m’he fet gran com a persona i com a educadora,ja que allí és on realment poses en pràctica tot el que has aprés, com tenir habilitat socials, empatia, ser una bona educadora infantil, gràcies a unes personetes molt importants que fan que tot això sigui possible i meravellós. Des de aquí impulso a la gent que vol realitzar aquest cicle, ja que creixes molt com a persona.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada