L'HORA DEL CONTE

Hem reservat un moment cada setmana per explicar un conte a la classe. Esperem aquest moment amb emoció continguda, amb expectativa infantil, amb curiositat i ganes de donar ales a la nostra fantasia.


16 de Març de 2017

  MARE, DE QUIN COLOR ÉS UN PETÓ?de Rocio Bonilla

mónica ens ha demostrat una gran professionalitat a l'hora d'explicar un conte: vocalitzant i arrodonint les paraules, posant émfasi i fent les pauses en el moment adequan ens ha ensiçat amb la seva narració . 

14 de Març de 2017
Tiki Tiki Tembo


9 de Març de 2017


ELS TRES OSOS

Hem aprés, a expressió lògic matemàtica, que els infants interioritzen l'atribut de grandària gracies a la comparació entre els objectes. És per aquest motiu que expliquem el conte dels tres ossos utilitzant tres caixes de diferents mides com objectes màgics de referència.


16 de febrer de 2017

Aquest conte, te màgia! 
"Un Libro" de HERVÉ TULLET


1 de febrer de 2017
En alguns moments també s'han de tractar els temes delicats o aquells que ens fan posar tristos; en aquestes ocasions millor fer-ho amb una història com la que ens ha explicat l'EVA. Un conte per explicar el "dol" als infants, que transmet tendresa i fa sortir les emocions més profundes a flor de pell. Tot amb el tacte i la cura que sempre demostra la nostra antiga alumna Eva Vallespí.
19 de gener de 2017
Què passa quan dos pingüins mascles volen tenir un fill? Doncs, al conte que ens ha explicat l'Andrea, passa que es troben un ou i poden complir el seu desig!A la classe em tingut el privilegi de posar nom al petit pingüí: es dirà OLI!

"En Pingu i en Ceba"

16 de gener de 2017
L'Era'e ens ha explicat el conte de "La rateta que llegia a l'escaleta", ens ha encisat amb els seus personatges, creats per ella mateixa amb les lletres del nom de cada animalet.  A més, estem d'acord amb aquesta rateta lectora, com ella diu "de que serveix que tinguis bona veu si el que dius no és interessant?" Explicació del conte 
"El monstre de colors"

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada