dimecres, 19 de març del 2014

TALLER DE RECICLATGE COL·LEGI LLUÍS VIÑAS FEBRER-14


Durant les primeres setmanes de febrer, vam preparar un taller de reciclatge, per treballar-lo amb els alumnes d’infantil del col·legi Lluís Viñas. Vam fer 5 cartolines que corresponen als 5 contenidors: Blau (paper), verd (vidre), groc (envasos), marró (orgànica) i gris (rebuig). També vam fer unes targetes amb imatges dels diferents objectes que es tiren als contenidors. Una companya nostra, va fer una cançó sobre el reciclatge.  Els alumnes de 1 ͤ ͬ d’ESO, juntament amb la professora Mercè Freixes, ens hi van posar música amb la flauta. 

Divendres 28 de febrer, ens vam reunir a la classe a primera hora i vam anar a la classe de 1 ͤ ͬ d’ESO a practicar la cançó amb el so de les flautes. Tot seguit, vam anar al Lluís Viñas a fer el taller de reciclatge als alumnes de P-3, P-4 i P-5. Allí ens van rebre molt amablement: La directora, la cap d’estudis i les mestres d’educació infantil. 

Nosaltres, ens vam dividir en grups per anar a les classes. Un cop a la classe, vam explicar als nens que és el reciclatge tot i que els més grans ja ho sabien. Després vam fer un joc que consistia en posar les diferents targetes al contenidor corresponent. Tots els nens van voler jugar amb nosaltres, i per acabar en motiu de carnestoltes  els hi vam pintar  la cara. L’experiència va ser molt gratificant.

Des d’aquí volem agrair al Lluís Viñas que ens haguessin donat aquesta oportunitat.

A continuació us ensenyem un vídeo de la nostra experiència.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada